Scouting SSB maakt gebruik van functionele cookies en cookies voor het beheer van webstatistieken en social media.

Een ruimte huren

U bent van harte welkom om op de zondag samen met uw familie (in besloten kring) het gebouw de Uitwijck en terrein te huren voor bv. een leuk kinderfeestje. Denk dan aan maximaal zo'n 25 kinderen en volwassenen. In overleg met onze verhuur coördinator zijn er mogelijkheden om tijden wat op te rekken zodat u ook nog een leuke barbecue kunt houden aan het begin van de avond. Een vuurplaats is aanwezig, dus een bescheiden vuurtje is mogelijk. Incidentele huur 's avonds is niet mogelijk. Wij verhuren niet aan grootschalige evenementen, feesten en partijen.

Voor vaste verhuur zoals bv. elke week een vaste avond, zijn er ook nog mogelijkheden. U krijgt in dat geval uw eigen sleutel, alarmcode om het pand te openen, sluiten, etc.

Om een ruimte te huren in de Uitwijck (zowel incidenteel als vaste dag/avond) kunt u contact opnemen met onze verhuur coördinator (zie contactgegevens).

Verhuur "Uitwijck"

De zomers zijn momenteel volledig verhuurd. Momenteel verhuren wij alleen op zondag de Uitwijck (dus niet voor overnachtingen).

Secretaris gezocht!

Wij zijn op zoek voor de
stichting naar een secretaris,
denk jij dat je ons kunt
helpen en vind je het leuk om hier over te praten, neem dan contact op met onze voorzitter

Vacatures

Regelmatig zijn wij op
zoek bij de stichting
naar vrijwilligers die ons voor een uurtje, dagdeel of meerdere keren per jaar willen helpen. Wil jij helpen in onze vrijwilligerspoel, neem dan contact op met onze voorzitter en meldje aan